Секс във въздуха и на Луната. Нестандартни пози, ягоди, шампанско и шоколад.

Това са само част от еротичните фантазии на известните българки. Фолкпевици, манекенки и телевизионни водещи разкриват горещите си сексуални подвизи.

Красавиците в родния шоубизнес открито признават, че обичат да експериментират и да изненадват партньора си с подаръци и екстремни преживявания в леглото и извън него.

„Искам да правя секс на джет. Това е най-необичайното място, на което си се представям", казва без свян фолкизкушението Галена.

Палавата певица

нашумя с похотливо порнофилмче, което се завъртя в интернет и веднага попадна в мокрите сънища на мъжете. Самата тя разкрива, че си ляга с мачовци, които я карат да се чувства специална, а за най-еротична част от тялото си намира своето дупе. Подобно на нея и останалите й колежки в поп фолка са истински тигрици в отношенията си със своите любими.

„Сексуалното привличане между двама души се появява още при първата среща на погледите им", споделя Вони. Тя издава, че обича да провокира партньора си и да му организира спонтанни изненади. По този начин възбужда и себе си, и мъжа до нея. Нейната представа за нестандартен секс е да попадне на самотен остров с любимия човек.
„Като всяка жена обичам

еротичното бельо

и вечеря на свещи. Това може да ме настрои на вълна секс, дори и да съм много уморена", признава певицата. Вони е приела ролята на „мирно коте" в интимните отношения с другия пол. Според нея мъжете винаги трябва да правят първата крачка.

Пълна противоположност на изпълнителката на песента „Магия" е нейната колежка Софи Маринова. За ром-ската перла е истинско удоволствие да съблазнява мъжете, които харесва.

„Свалката е една игра, която обичам да печеля. Всички мъже в моя живот съм ги прелъстила аз", самоуверено заявява Софи. За нея всичко в секса се свежда до това двамата партньори да изпълняват еротичните фантазии на другия.

„Сексът може да е еднакво възбуждащ и приятен, както в леглото, така и извън него.

Важно е да я има сексуалната химия между партньорите, всичко останало е без значение. Е, ако има ягоди и сметана, ще е още по-добре", разкрива тайните Софи Маринова. Съгласни с нея се оказват и част от

сексапилните участнички

в „Островът на изкушението".

Подобно на Софи и тъмнокосата Калина не се притеснява да направи първата крачка в отношенията си с мъжете.

Обикновено тя прелъстява половинките си, но разкрива, че те бързо й омръзват. „Не си спомнян досега да съм била вярна на някого", издава Калина. Нейната колежка на острова Лорита е още по-крайна във фантазиите си. Най-нестандартното място, на което тя иска да прави секс, е в самолет. За най-палавата участничка в предаването, русокосата Златка, няма забранени места и пози в секса.

„Не съм го правила само на снега и на пясъка в пустинята", издава изкусителката. Още докато е на 16 години разнообразява интимния си живот с приключения в асансьор и на терена на футболно игрище. Достойна съперница на Златка за титлата „най-палава под завивките " е сексбомбата Анита Мейзер. Тя е истински ураган в леглото и за нея няма табута в секса. Едно от най-невероятните й преживявания досега е тройката

с двама мъже

„Беше страхотно, никога преди не ми се бе случвало и след това съжалих, че не съм го направила по-рано. Чувството да си желана едновременно от двама мъже и да го усещаш по тялото си е незабравимо", откровена е Анита. Тя е най-големият фен на нестандартния секс, а приключенията в леглото определя като „пълна скука". За нея сексът е удоволствие и начин на живот. Пробвала е всичко и навсякъде, спала е както с обикновени мъже, така и с най-големите богаташи в света. „Правила съм секс в тоалетната на един клуб в Лос Анджелис, пробвала съм и на открито. Това са изживявания, които се помнят цял живот", категорична е горещата красавица. За Анита единствената задръжка в секса е даде на един мъж отзад. „Трябва наистина много да ме благоразположи, за да му дам. Определено не си падам по такива неща", замисля се Анита.

Силиконовата красавица

говори без притеснение за еротичните си фантазии и подвизи. Според нея няма нищо притеснително в това. Твърди, че на Запад известните жени са много по-разкрепостени от обикновените, и се учудва, че в България ВИП дамите рядко говорят за интимния си живот.


ВОДЕЩАТА НЕЛИ ОБИЧА ДА ИГРАЕ РОЛИ В ЛЕГЛОТО

Зa Нели сексът е едно от най-важните неща в една връзка.


„Ако нещата в леглото не са наред, всичко рано или късно рухва", категорична е водещата. Тя обича да експериментира с външния си вид и така да изненадва човека до себе си.

„В мен има нещо диво, това е заложено и във визията, и в душата ми. Винаги искам да бъда непредсказуема, затова никога не планирам предварително нещата. И в секса се опитвам всеки път да бъда различна", признава водещата.

Нели досега не е имала свалка за една нощ, но според нея няма нищо лошо в това, въпросът е да срещнеш мъж, който така да те спечели, че веднага да го пожелаеш. Макар и да няма точно определен тип мъже, които харесва, единствено някой непредсказуем мъж, пълен с изненади може да спечели сърцето й, да влезе в леглото й.

ТАНЯ КАРАБЕЛОВА Е ФАТАЛНАТА ЛЕЙДИ

„МИС България 2001 година" Таня Карабелова е свикнала да получава много неприлични предложения от мъжете и отлично знае как да съблазни противоположния пол.

Под своите завивки Таня е отворена за всякакви изненади и новости. Тя стартира сексуалните си подвизи на 17 години. С първия й интимен партньор са заедно и до днес. Карабелова е сигурна, че отношенията им не биха продължили толкова дълго, ако не си пасваха в леглото. Според нея една сериозна връзка би могла да даде много повече опит в леглото, отколкото много свалки за една нощ. „Когато си повече време с един човек, научаваш какво му харесва и той знае как да ти достави удоволствие. Така няма риск, че сексът може да не ти хареса", категорична е миската. Добавя, че за хубавия секс най-важното нещо е да има изпепеляваща страст между двама души. „Ако има взаимно привличане, всеки следващ път е по-хубав от предишния. Модерен и разкрепостен човек съм, ако реша мога да бъда фатална жена в леглото", самоуверено заявява манекенката.

МАРИЯ ОТ „СБЛЪСЪК" ХАРЕСВА СИЛНИТЕ МЪЖЕ

Красивото попълнение на предаването „Сблъсък" иска партньорът й да е силен, строг и твърд към околните, но мил и грижовен към нея. Мария признава, че мечтае един ден да прави секс във въздуха.

„Все още там е малко трудно, но не е невъзможно", успокоява се моделката. Тя разкрива, че двете най-големи сладости в нейния живот са шоколадът, а след това е сексът.

„Ако до края на света остават три дни, първо ще ям много шоколад, а после ще правя секс с любимия човек", изповядва водещата. Сексапилна-та брюнетка определя себе си като темпераментна и мила, но никога кротка. Категорична е, че е такава и в леглото.

Жасмина съблазнява с ума си

Зa сексапилната блондинка от предаването „Сделка или не" сексът е нещо повече от физическо преживяване.

„Еротиката се ражда в мозъка на мъжа, понякога един поглед, маниерът, стойката и няколко думи могат да бъдат по-възбуждащи дори от голо тяло", разсъждава философски манекенката. Жасмина е винаги готова за нови експерименти под завивките. „Свежите идеи са добре дошли, готова съм да пробвам различни неща винаги и по всяко време. Когато си с човек, когото обичаш нещата стават лесно", категорична е манекенката, б разнообразието тя намира ключа към запазването на страстта в една връзка. Жасмина е от тези красавици, които перфектно знаят как да използват сексапила си, за да постигнат целите си. Снимала се е за „Плейбой", защото е наясно с ползите от това.

„Съвсем естествено е, че сексът продава. И децата в детската градина събират кибритчета с разголени фолкпевици. Но за да спечелиш и ти от това, трябва да имаш нещо в главата", убедена е красавицата.

АНН ДЖИ СИ ПАДА ПО ЕКСТРЕМНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Певицата Анн Джи определя себе си като много дива и нестандартна.

Признава, че в живота си е правила много щуротии и е любител на екстремните преживявания. Тя е категорична, че не може да има връзка с човек, с когото не си подхождат сексуално. „Обичам да провокирам мъжете, при мен няма нищо планирано. Искам и мъжът, с когото съм, да е такъв. Да захвърли служебните си ангажименти и да дойде с мен на някое екзотично място. Това е моята рецепта за перфектен секс, която доказано действа", гордее се изпълнителката. Според нея едно сексуално преживяване може да е страхотно и извън пределите на леглото, но задължително трябва да има любов между двамата партньори. Анн Джи досега не е правила секс за пари.

„Имала съм много предложения от богати чичковци да спя с тях, в замяна на което ще получа израстване в кариерата. Самата мисъл, че трябва да съм в едно легло с мъж, който не ме привлича, ми е противна, в това няма никакво удоволствие", споделя изпълнителката. Първият мъж в живота на скандалната Анн Джи е небезизвестният подземен бос Антон Милтенов-Клюна. Тогава тя била едва на 16 години и много обичала бизнесмена. Твърди, че после се е отдръпнала от него, защото не е издържала на начина му на живот.

ЕМАНУЕЛА Е ПРОБВАЛА В СОЛАРИУМ

Фолкпевицата Емануела разкри, че е правила секс в солариум.

Брюнетката признава, че е готова да се впусне в любовни ласки навсякъде и по всяко време стига да е с човек, който я привлича силно. Тя харесва умни и отговорни мъже, които знаят какво искат от живота.