На 3 декември 2010 г. в зала 3 на НДК се проведе Официалната церемония по повод връчване на дипломите на Випуск 2010 на Международното висше бизнес училище. Събитието събра над хиляда абсолвенти, гости и родители на 19-ото връчване на дипломите на МВБУ на общо 1051 абсолвенти, от които - 325 от образователно-квалификационната степен „магистър” и 726 от образователно-квалификационната степен „бакалавър”.
По време на първата част от церемонията дипломи получиха магистрите от специалностите „Счетоводство и контрол”, „Управление на проекти”, „Бизнес финанси” и „Счетоводство и одитинг”, а след тях и бакалаврите от „Счетоводство и контрол”, „Туризъм”, международна програма „Управление и консултиране в международния туризъм” -съвместна програма с Бреда университета Кралство Холандия и „Международни икономически отношения”.
В словото си към абсолвентите и техните родители, ректорът на МВБУ доц. д-р Руслан Пенчев подчерта важността на професионалния и личния избор, който правят абсолвентите след получаването на своите дипломи. Те са гаранция за добро образование и добра житейска подготовка, но са само основата, върху която ще се гради бъдещата кариера на възпитаниците на МВБУ.
С пожелания за здраве, успехи и заслужена гордост от дипломите на училището, към новите бакалаври и магистри се обърнаха областният управител Красимир Живков, председателят на Общинския съвет на община Ботевград Маргарита Кирова и изпълнителният директор на „Доверие Брико” Андрей Евтимов.
По традиция първи получиха своите дипломи отличниците на Випуск 2010 – магистрите Полина Иванова и бакалаврите Иванина Ангелова и Даниела Овнарова.
След връчването на всички дипломи Полина Иванова поднесе поздравление от името на Випуск 2010 към академичното ръководство и преподавателите на МВБУ.
Във втората част от церемонията бяха връчени дипломи на бакалаври и магистри от специалността „Бизнес администрация”.
Първи получиха дипломите си Ирена Петрова, Борислав Дамянов и Цветомира Цветанова, завършили с отличен обучението по магистърската програма. Димитър Петкански, завършил с отличен бакалавърска програма “Бизнес администрация”, поздрави  своите преподаватели и колеги от името на Випуск 2010 год.
По традиция в края на официалната церемония възпитаниците на МВБУ направиха общи снимки с академичното ръководство и преподавателите, съобщиха от Пресцентъра на МВБУ.