Грозни взаимоотношения показаха двете водещи на Нова телевизия - Вихра и Гала. Двете не успяха да прикрият меко казано хладните си отношения дори пред камера. Скоро, след като Гала гостува в ,,Станция нова" из медиината гилдия започна да се шушука, че русата водеща не харесвала съпругата на Иван - колежката си Вихра.

При скорошното си гостуване при ,,Отчаяните съпруги" Гала не показа професионализъм и демонстрараше отегчение, скука, досада и неприязън към колежката си Вихра. От своя страна съпругата на Иван се опита да стопи ледовете, но видимо безуспешно.

Вихра попита Гала дали би искала да получи годежен пръстен от приятеля си Стефан. На този въпрос водещата от ,,На кафе" отговори хладно и сдържано: ,,Не, аз знам, че ти много искаше да получиш годежен пръстен, но аз не държа, вече съм минала по този път..." отсече блондинката. Всъщност това е само малка част от острите подмятания, които трябваше да изтърпи Вихра.

Според в. ,,Уикенд" враждата между Вихра и Гала се базира на най-обикновена женска завист. Преди време водещата на ,,Отчаяни съпруги" бе част от екипа на „На кафе". Работата й беше да показва на зрителите шивашките си умения и да ги учи как да украсяват и да изрязват хартиени фигурки. Тогава Гала бе пряк неин шеф. Според слуховете, които се носят, Гала не можела да приеме развитието в журналистическата професия на Вихра.