Само десетина  дни след като Иван Христов проплака пред цяла България при дружката си Мартин Карбовски, че все още изплаща колата и апартамента на бившата си съпруга Вихра, водещият бързо поправи тази" грешка".

Преди дни Иван нахълтал в бившия си квартал, точно когато водещата на „Споделено с...",  излизала с въпросния автомобил. Иван не се притеснил от неканените зрители и гневно наредил на екс любимата си или да му заплати колата, или да му връчи ключовете за автомобила, пише skandalno.net.

Вихра съвсем естествено няма 30 бона, за да се издължи на алчния опосум и без да вдига излишен шум, който да прерасне в грозен скандал пред съседите си,  връчила ключовете на колата, с която най-вероятно в скоро време ще лъсне новата любима на Иван Ирина Сарачинова, пише още електронното издание.

Близки до водещата коментират, че няма да е кой знае каква изненада, ако Иван  й вземе и въпросния апартамент. Съседите на Вихра издават, че откакто е без автомобил,  тя все тича по таксита или от работа я прибират телевизионери от tv7, но едва ли този начин на придвижване е най-добрият за водещата.