Йоргос Яниас пристигна в България преди няколко седмици специално за промоцията на петия албум на Теодора - „Моят номер". Тогава двамата презентираха дуетна си песен „За теб живея".

Явно певецът е бил силно впечатлен от певицата, защото не след дълго реши да я покани да участва в един от неговите нови клипове.

„Освен, че е невероятна певица, тя е изключително красива жена и има страхотно излъчване. Гледал съм всичките й видеоклипове, а и видях колко е артистична на сцената по време промоцията й. Освен това двамата се разбираме чудесно, приятели сме и съм изключително щастлив, че тя прие поканата ми да се снима в моя проект. Представи се повече от страхотно!", не пести похвалите си чаровният Яниас.

Теодора пък признава, че за миг не се е поколебала да откликне на предложението на Йоргос да му партнира в част от кадрите. „Бях поласкана, от това, че ме покани да се снимам в неговото видео. Още повече, че досега никога не съм участвала в клип като актриса, т.е. без да пея в парчето и за мен това беше ново и интересно предизвикателство. Надявам се, че съм се справила добре.", сподели изпълнителката на „Онази".