Скоро след издаването на третия си самостоятелен музикален проект "Недовършена целувка" гласовитата певица се записа на уроци по танци. Изпълнителката отбеляза шумно излизането на албума си.

На промоцията тя кръшно извиваше снага с чаровните момичета от балет "Фиоре". Никой от присъсътващите не си и помисли, че Теодора има нужда от съвети как да го прави.

"Един изпълнител трябва да може да танцува, защото танците са задължителни в шоубизнеса. Не е важно само да си изпееш песента, а и да създадеш атмосфера. Освен това обожавам да танцувам, но вече искам да го правя и по-професионално"
- сподели Теодора.

Истинате е, че певицата е много взискателна към всичко, което прави. Затова не е изненада, че е подходила така сериозно към танците. "Ходя на уроци три пъти седмично. Липсата на време винаги е проблем, но щом човек има желание, има и начин" - категорична е певицата.

Друга причина за танцувалните уроци на Теодора са и снимките на видеото към песента "Шумно ли го правя". Феновете на примата на "Диапазон рекърдс" ще могат да оценят уменията й съвсем скоро.