Скок с бънджи е коледният подарък, който Джина Стоева сама си направи точно на 25 декември. Изпълнителката се възползва от хубавото време, за да задоволи за пореден път екстремните си страсти. Придружавана от приятелка, Джина пътувала до Сопот и скочила от моста Клисура, който е висок 75 метра.

За да си вдигне адреналина, Джина е опитвала какво ли не, но сега за първи път прибягва до бънджи. Певицата споделя, че този е по-различен от парашутния скок, който обаче е по-екстремен. „Най-трудно при бънджито ми беше, стоейки изправена на моста, да взема решението да се хвърля в неизвестното. После идва неописуемото усещане от летенето. Но въпреки душевния оргазъм, краката ми трепереха през цялото време и крещях на воля, докато се спусках надолу", споделя още тя.

От инструкторите Джина научила, че има 3 - 4 начина за скачане с бънджи. Сефтето си тя направила вързана за кръста. Но още там си обещала, че ще изпробва и тези, при които си като пирон, скачаш с гръб или вързан за краката.

Преди обаче да се случи това, певицата ще изпита „гъдела под лъжичката" в професионален аспект. В началото на годината тя ще пусне нов сингъл, видеоклипът към който вече е заснет. „А очакването на реакцията на публиката към нещо, в което си вложил толкова труд и усилия, е тръпка, която може да се сравнява с тази при скоковете", констатира Джина.