Пиян благоевградчанин отнесе здрав бой от съсед, след като обърка апартаментите и влезе с взлом в чуждо жилище, информира е-79.com.

Куриозният инцидент станал тази нощ в блок на ул. "Струма" в благоевградския квартал "Струмско".

Пийналият 35-годишен мъж объркал етажите - вместо на четвъртия, където живее, опитал да влезе в апартамента на третия. Клатушкащият се мъж започнал да вкарва ключа в ключалката, но той не влизал. Пияният се ядосал, че жена му прави номера за закъснението и с един шут разбил вратата. При нахлуването с трясък в чуждото жилище, спящата вътре възрастна жена едва не получила инфаркт.

Пияният продължил пътя си и влязъл в спалнята, където спели съседът и съпругата му.

"Най-сетне те хванах с чужд мъж", изревал доволен пияният пред опулените от изненада съпрузи. Изненаданият съпруг избутал натрапника в хола, където започнал да го удря с юмруци.

На мястото на инцидента е извикан екип на Спешен център и полиция. Пострадалият е транспортиран до Спешно приемно отделение с две затворени от юмручните удари очи. След като раните му са обработени, той е освободен за домашно лечение.

Полицаите, пристигнали на местопроизшествието, нямали основание да задържат побойника, след като съседът му - натрапник влязъл с взлом в чуждо жилище посред нощ.