Едно от момичетата на Плейбой даде интервю за БЛИЦ, в което признава, че Милко Калайджиев я е свалял по време на снимките на един от неговите клипове. Това се случило това лято в курорта Слънчев бряг, където била клипирана песента „Ако те видят Златките".

"По време на снимките Милко си позволяваше известна волност. Да, сваляше ни, но кой не би свалял хубави момичета... " - коментира случилото се 18 годишната кандидатка за слава.

Тя споделя още, че нейна любимка от колежките й плеймейтки е била Кристина Петрова, но нямала нищо против и победителката - 19-годишната плевенчанка Дорис Дилова, която също смятала за много сексапилна.

С тези думи Катерина до някъде опровергава слуховете за войните, които момичетата водят за първото място в подобни конкурси. Според нея всичко това са просто писаници на медиите, за които рано или късно се разбира, че са лъжа.

Моделката се надява външността, с която е дарена да не и попречи да показва на хората също толкова красивата си душа и ум, които самата тя твърди, че притежава.