Фолк певицата Преслава се дала на Милко Калайджиев заради една пералня. Скандална случка от миналото на звездата изплува наяве, пише столичен ежедневник.Звездата на Пайнер е израснала в мизерия и до 20-годишна възраст дори не била чувала за автоматична пералня. Певицата почиствала дрехите само на ръка, а в последствие голямата й мечта била да си купи именно пералня. Това и направила с първия си хонорар.


От 15-годишна Преслава е по кръчмите, но едва на 20 се качи на професионална сцена и подписа с „Пайнер". Зад успеха й стои Милко Калайджиев, с когото, според мълвата, певицата дори си легнала няколко пъти.


През 2003 година Петя от Добрич, работела с оркестъра на музиканта в таверна в Свиленград. Именно там Милко направил неин запис и го занесъл на шефа на „Пайнер".


Митко Пайнера пък направо му казал да я води във фирмата и така Преслава се озовала в компанията. След 6 месеца преговори изпълнителката най-после склонила да си смени името от Петя на Преслава.Именно тогава сбъднала и мечтата си да се сдобие с желаната пералня.