Браян Трейси представя „Психология на УСПЕХА“ на 25 Февруари 2011 г. (петък) в София, НДК, зала 3. Семинарът се организира от Интер Контакт България.
Темите на семенира са: "Високо ефективни техники за продажба",
"Изкуството за полагане и постигане на цели", "Tехники за управление на времето".
Браян Трейси е световно известен автор, консултант и мотивационен лектор в областта на бизнес успеха и личностното развитие. Повече от 30 г. той изучава, изследва, пише и говори за лидерство, продажби, мениджмънт, предприемачество и бизнес стратегия.
Браян Трейси е специалист в обучението и развитието, както на корпоративни, така и на частни лица. Основната му цел е да Ви помогне да постигнете целите си по-бързо и по-ефективно, отколкото Вие самите можете да си представите.

Всяка година Браян Трейси говори пред повече от 250,000 души в САЩ и Канада, както и в повече от 55 други държави, обучавайки ги в „Успешни продажби”, „Бизнес стратегии” , „Лидерство” и „Професионално и личностно развитие”.
Той консултира и разработва управлението на повече от 22 различни области на бизнеса.
В последните 25 години е работил с повече от 1000 компании като IBM, Ford, Federal Express, Hewlett Packard и други.
Освен 49 книги преведени на 36 различни езика, които се продават в повече от 52 държави, той е изработил повече от 300 аудио и видео обучителни програми, една от които („Психология на успеха”) се превърна в символ на успешните хора.