Изпълнителката на "Диапазон Рекърдс" Виолета не можа да намери колата си в първия ден на снежния януари.

След участия в навечерието на Нова Година, певицата тръгнала за родния си град Плевен. На следващия ден обаче, при опит да стигне до колата си, Виолета останала разочарована. Заради обилния сняг "Мерцедес"-ът не се виждал. С помощта на няколко младежи - "доброволци", тя успяла да намери автомобила и да го изчисти от снега. Колата се оказала изцяло замръзнала и не можела изобщо да запали.

"Преживяването не беше от най-приятните. Отначалото си помислих, че колата е открадната. На места имаше над метър сняг! Беше наистина трудно да откриеш каквото и да е, дори и автомобил"
, сподели Виолета.

Въпреки случилото се попфолк дивата е настроена оптимистично в очакванията си за новата 2008-ма година. "От новогодишната баница ми се падна "много късмет", а освен това получих хубави и изненадващи подаръци. Наистина си е цяло щастие, че колата ми беше само затрупана, а не открадната", шегува се певицата.

Русокосата изпълнителка на парчето "Бейби" е известна с това, че е любителка на високите скорости.

"Необходимо е да се полагат повече грижи за почистване на пътищата. Иначе може да стане някоя беля, много е опасно. Особено за нас, певците. Работата ни е такава, че сме постоянно на път и инцидентите заради лоша настилка не са рядкост. За съжаление се оказва, че или природата е винаги по-силна от нас, или ние никога не сме готови за нейните изненади", добави чаровницата.