Никога не съм молил премиера за каквото и да било съдействие и това е видно, че беше отнет лицензът на „Леденика” и делата се водеха няколко месеца. Това каза на пресконференция Михаил Михов, собственик на бира „Леденика” и ММ, председател на Българската федерация по баскетбол и почетен консул на Бразилия.

 „В медиите излизат някакви записи. Аз не зная дали са достоверни. Нямам никакво пряко участие в това, което е написано и излязло в публичното пространство”, заяви Михов. По думите му - напротив – фирмата е ощетена от тези действия.


Михов отбеляза, че все още не могат да се възстановят морални и финансови щети на фирмата. Според него никой не се е интересувал дали лицензът е бил правомерно отнет.


Михов уточни, че се е виждал с президента Георги Първанов на баскетболни мачове. „Когото съм видял, на него съм се оплакал, но никого не съм молил за съдействие по този въпрос”, подчерта Михов. Той изтъкна, че никакви незаконни действия не са извършвани от страна на фирмата. Михов каза, че не е правил опити днес да се свърже с някого по този въпрос.