Отборът на Балкан Ботевград привлече брата на звездата на шампиона ЛукОйл Академик Перо Антич – Александър. Баскетболистът е роден през 1981-ва година и е висок 198 сантиметра. Александър Антич е играл в отборите на Фаворити, МЗТ и Вардар Скопие, написа bulgarianbasket.com. „Работната му виза ще е готова тази седмица. Най-рано до мача с Левски и най-късно до срещата с Русе ще бъде картотекиран. Той отговаря на стила на игра на нашия отбор и разбира от баскетбол. Отборен играч, но не е на 100% готови физически. До 10 ден обаче ще е в нормално състояние”, сподели треньорът Георги Младенов за ГОНГ.

„Нужни са ми играчи, които могат да попълват празнините, които остават”, каза още легендарният ни бивш баскетболист и допълни, че в началото на 2008-ма година си е пожелал финал в първенството. „Балкан има място да върви напред и само от нас зависи до къде ще стигнем”, коментира Младенов.

Операцията на Бойко Миленков на коляното пък е преминала успешно и се оказа, че баскетболистът ще отсъства за по-дълго време. Първоначално от Балкан се надяваха той да бъде аут от терена за около месец, но препоръката на д-р Тони Георгиев е за два месеца.