Наскоро излезе информация, че любовта между фолк певицата Галена и половинката й Галин е сериозно охладняла. Проблемът бил, че певицата не се свъртала вкъщи и купонджийският й дух сериозно дразнел бащата на детето й. Всеизвестно е, че той спонсорира до голяма степен кариерата й и на 100% визията й. Претенциозната Галена сериозно изпразвала джобовете на благоверния си, което довело до нови дрязги между тях.

Пайнерката с лека ръка пръскала по 50 000 лв. месечно за тоалети и други прищевки. Свекърва й дори я наричала "прахосмукачка". "Не е тайна, че Галена страда от мания за пазаруване. Не минава и седмица, без да си купи някоя дреха или чифт обувки. Само че марките, които подбира, са доста скъпи дори и за нея. Макар и да е щедър, Галин не може да приеме жена му да харчи по 5000 лв. за обувки, които ще сложи само веднъж", допълват близки до звездната двойка.

"Властелинът на вафлата" дотолкова се ядосал, че определил по-скромен бюджет на половинката си за шопинг, който тя не трябвало да надхвърля. Според запознати той си имал любовница, която била търговска представителка в семейната си фирма и затова започнал да "скъперничи" относно прищевките на именитата си половинка, пише в. "Шок".