Траяна призна в интервю за радио „Веселина", че е изпаднала в тежка нервна криза, след като разбрала, че не е сред номинираните за наградите на телевизия "Планета".


Докато била при приятелка в Бургас, изпаднала в нервна криза и я приели в спешното.


„Това е нещо ужасно, не го пожелавам и на най-големия си враг. Не можеш да си контролираш тялото и не знаеш какво се случва с теб. Беше ужасно. Изплаших се за живота си. Помислих си, че умирам. Каквото беше - беше", признава изпълнителката.


Траяна разказа още, че се лекува от около половин година, но не желае да разказва повече подробности за това. Определя себе си кото много емоционален и чувствителин човек, и когато нещата не се случват така както тя иска, а е дала всичко от себе си, го преживява още по-тежко. Това е и причината за нервната криза.


Фолк певицата сподели, че вече е пренаредила приоритетите си. Ще почива повече и няма да преживява нещата толкова силно.

Пред седмица, Траяна публично изрази недоволството си от номинациите за наградите на телевизия „Планета". Изпълнителката на „Пайнер" не е включена в нито една номинация, въпреки усилената си работа и хитовете й през миналата година.


Тогава Траяна съобщи в социалната мрежа, че се чуди дали има смисъл да продължава да пее, тъй като цената, която плаща е много висока както здравословно, така и финансово.


Днес тя вече е преодоляла разочарованието си. Вдигнала е глава и продължава да работи усилено над новата си песен „Тази ли е другата".