Написаното от съдията Мирослав Томов в доклада след мача Черноморец - Балкан не отговаря на истината. В краткия текст лъжите му са три. Първо, не съм употребявал думата "олигофрен". Нещо повече, не съм използвал абсолютно никакви квалификации по негов адрес, да не говорим за обиди. Второ,  не съм заставал с него "лице в лице", тъй като той по време на цялата ситуация бе с гръб,  стоя така дори когато го подканих да се обърне. Трето, не съм налетял - той бе поне на 3-4 метра.

 Всичко това обясних и пред Етичната комисия, която между впрочем се държа изключително коректно. Цялата ситуация може да се види и от видеозаписа на срещата, направен от домакините.

Така че, освен че свири скандално, старши съдията на мача Мирослав Томов е написал неверни неща в доклада. Продължавам да твърдя, че в тази среща имаше поредица от напълно тенденциозни отсъждания против Балкан специално от страна на въпросния рефер. Гледал съм и съм играл достатъчно много мачове, за да имам основание  да направя тази констатация . Не се гордея по никакъв начин от твърде емоционалната си реакция в дадената ситуация, дори напротив, но не мога да допусна отборът на Балкан да се ощетява по толкова циничен начин.