Българска Национална Телевизия (БНТ) ще излъчи на  13.02.2011 год. (неделя) от 18.00 часа в пряко предаване от зала „България” благотворителен концерт „За да бъдем по-добри””, в което партньори са Община Етрополе и МБАЛ „Проф. Д-р Александър Герчев” – гр. Етрополе.
Концертът е организиран от Столична община с участието на Лили Иванова, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова и Благовест Аргиров, Виктория Керин, Валентин Асенов и др.; Клуб на пеещите дипломати и КО.
По инициатива на Столична община през 2008 г. стартира благотворителна кампания „Да събудим хората в будна кома”. Тя запозна по-отблизо обществото с проблемите на хората в това състояние и го направи съпричастно, както и фокусира вниманието на институциите върху социално значими проблеми.
В рамките на кампанията се проведоха няколко мероприятия и концерти. В подкрепа застанаха Българският дарителски съюз, вериги магазини, които предоставиха възможност за поставяне на кутии за събиране на средства, медии, организации, институции и много граждани. Събраните средства подпомогнаха лечението на 5 човека в състояние на будна кома.
Двата основни проблема за хората в подобно състояние са липсата на постоянен медицински надзор и на осигурена и платена от българската държава рехабилитация. Именно това принуждава роднините на хората в „будна кома” да търсят възможност за лечение и рехабилитация на пострадалите извън  страната.
За да се намери трайно решение за предоставяне на специализирана медицинска и социална помощ за хора, изпаднали както в състояние на будна кома, така и на хора, нуждаещи се от подобна рехабилитация в България, като това се превърне в национална политика и приоритет, е необходимо усилията на всички специалисти, консултанти, организации, институции и медии, докоснали се по един или друг начин до този проблем, да бъдат обединени.
Поради тази причина Столична община ще разшири кампанията под формата на събиране на средства за разкриване на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти. Мотото на Кампанията е „За да бъдем по-добри”.
Инициативата стартира с провеждане на благотворителен концерт на 13 февруари 2011 г. в Зала „България”. Той ще бъде излъчен на живо от 18:00 до 19:45 часа по БНТ и БНТ SAT.  Българската национална телевизия е медиен партньор на кампанията.
В подкрепа на каузата за дарения ще бъдат предоставени банкова сметка, единен дарителски номер и стационарен телефонен номер за абонати на VIVACOM.  Те ще бъдат отразени в клиповете и обявявани по време на концерта.1. Банкова сметка: ДСД при СО, IBAN BG 16SOMB91303126292900
BIC SOMBBGSF, Общинска банка АД, Бул. Кн. М. Луиза № 8Основание за плащане: 1. За Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти
2. За Център за хора в будна кома2. Единен дарителски номер за SMS дарения с текст DMS budni на 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Тel) с цена за SMS 1,20 лв. с  ДДС 3. Телефон за абонати VIVACOM -  0900 51 777 – 1,20 лв. с  ДДС за едно обаждане.
Целта е освен набиране на необходимите средства, обществото и отговорните институции да бъдат максимално информирани и ангажирани за осъществяването на проекта.
За контакти: тел. 9377 214