Мъжкият отбор на Етрополе загуби от отбора на Тетевен в първия по рода си мач в историята на клуба от турнира за купата на България.
Етрополци, които играят в А елитна волейболна група, се хвърлиха на щурм в мача и в първия гейм се получи истинска битка.. Резултатът бе изравняван многократно, като силите бяха равностойни и никой не отстъпваше водачеството. След поредното равенство 23:23 обаче, основният посрещач на домакините Мирослав Георгиев навехна глезена си след атака и след получената контузия бе принуден да излезе от игра. Това доведе до директна точка от начален удар за гостите и до нова грешка, което бе достатъчно за тетевенци да спечелят гейма.
В последвалите две части отсъствието на титуляря се отрази негативно на съотборниците му. Настроението и нивото на игра им спадна и те не оказаха същата съпротива както в първия гейм. Гостите от Тетевен доминираха до края и безпроблемно затвориха геймовете, като  постигнаха чиста победа.
За отбелязване е и факта, че в отбора на домакините играят само две момчета, които не са от Етрополе. Останалите са продукт на местната школа и са в юношеска възраст, което е добра предпоставка за по нататъшни успехи.
Състав на Етрополе: Мирослав Георгиев-капитан, Деян Рачев, Ваньо Василев, Тихомир Тодоров, Станимир Койчев, Александър Кръстев, Стоян Стаменов, Димитър Димитров, Димитър Стоянов, Валери Хинков.