„Вечер на опиянението”, така дейци на културата нарекоха снощната среща в Клуба на дейците на културата, която беше организирана от ръководството по повод Св.Валентин. Ето какво каза водещата на вечерта Бистра Александрова за този празник.
Тъй като има спорове около празнуването на Св.Валентин, като се поразрови човек из историята ще разбере, че в древна Атина  дните от средата на януари до средата на февруари са чествани като период на любовта и плодородието. По-късно тази традиция е продължена от древните римляни и днешният ден-15 февруари се е празнувал като празник на изобилието. Към ХІV век традицията да се изпращат писма-послания на любимия човек е прераснала в т.н. „валентинки” по името на Св.Валентин.
На срещата присъстващите дейци на културата в Етрополе размениха своите поетични и музикални „валентинки”-стихове за любовта, виното и любовното опиянение. Вечерта беше открита от председателя на Клуба Павел Билев, а водеща беше Бистра Александрова.
С нежните трели на своята цигулка Любен Йотов, гост на вечерта, изпълни откъси от музикални творения на велики композитори.
Негов беше и музикалният съпровод при изпълнение на собствени произведения, посветени на любовта, от Георги Билев, Васил Станев, Бистра Александрова, Марин Кубетски, Наталия Ножарова и Румяна Вутова.
Присъства и Росица Иванова - главен инспектор „Просвета, култура и вероизповедание” в Общинска администрация.