Тазвечерното, 21.12.2017 г., коледно парти, което ни поднесоха колективи при НЧ "Тодор Пеев-1871" гр.Етрополе във фоайето на читалището е един своеобразен финален акорд на техните представяния през годината и на отиващата си 2017 година.
Празничен поздрав от името на общинското ръководство към жителите на община Етрополе поднесе Росица Христова - заместник-кмет, която пожела на всички здраве, късмет и благоденствие през новата 2018 г.
На фона на сполучливо аранжираната празнична импровизирана сцена трио "Романтика", ВГ "Ретротон", невероятните танцьори от ТА "Балкканска младост", Вокална група за народно пеене "Димана" , Оркестър за народна музика и Духов оркестър - гр.Етрополе дадоха всичко от себе си за доброто настроение на малобройната публика.
И като пред Коледа, на сцената се появиха дядо Коледа и Снежанка, чиито образи пресъздадоха Иван Чиков и Иванка Георгиева.
И докато самодейците редуваха картина след картина, Снежанка обиколи малчуганите от публиката и ги почерпи с вкусни бонбони.
Тези, които не бяха тази вечер на Коледното парти могат само да съжаляват. заради професионално поднесените песни и народни хора.
То така и завърши, с изпълнението на Духовата музика, на хорото се хванаха не само танцьорите, но и много хора от публиката.
А за прекрасните си изпълнения самодейците бяха възнаградени с чудесна кошница цветя, дарение от кмета Димитър Димитров и председателя на Общинския съвет Марин Маринов. За по-доброто настроение на публиката имаше вкусни изкушения и чаша червено вино, осигурени от спонсори.