Фолк фурията Андреа не обича да разказва подробности за неприличните предложения, които често получава, за разлика от други певици от бранша, за които като че ли това е част от славата, пише kliuki.bg. "Всяка красива жена може да получи подобно предложение", смята певицата. Тя лично се стараела да не обръща внимание и бързо да забравя нахалните мъжки думи, защото страшно я натоварвали.

"Постигнах детската си мечта - станах певица" казва с радост фолк певицата Андреа. Любимата на боксьора Кубрат Пулев е щастлива от дългогодишната си здрава връзка с него. "Няма сила, която да ги раздели", коментират приятели на двойката, като не спестяват очакванията си за близка сватба. И Андреа, и Кобрата обаче залягали здраво върху кариерата и засега подобни планове не са на дневен ред.

Самата певица определя кариерата си на попфолк певица като по-голямо предизвикателство, отколкото работата и като модел. През важната за нея 2005 година Андреа стана "Мис Туризъм" и любимка на публиката в конкурса "Супермодел 2005". Сега хубавицата иска да покори музикалния ефир не само в България, но и по света. Тя записа няколко дуета със световноизвестни изпълнители и смята това да бъде само началото на пътя й нагоре.

"Да бъдеш модел без съмнение е по-лесно. Достатъчно е да имаш хубава визия и да си усвоил правилата на поведение. Изпълнителската кариера е ангажираща и трудна. Нямат нищо общо двете неща, ако мога да се изкажа така" споделя блондинката.