ДРАМАТИЧНА ПОБЕДА ЗА МЪЖЕТЕ НА СТАРТА
В стартиралия в събота пролетен дял от надпреварата в А-елитна волейболна група при мъжете отборът на Етрополе посрещна този от Белоградчик.
В една доста оспорвана битка, преминала през доста обрати, етрополци успяха да се наложат с 3:2 гейма. Първият гейм бе спечелен от гостите с 25:23, като домакините допуснаха единадесет грешки при изпълнение на начален удар. Вторият гейм започна ударно за етрополци и го спечелиха безапелационно, като позволиха на противника да вземе само десет точки. И след като всичко изглеждаше решено, последва отпускане в етрополския отбор и нещата бяха докарани до тайбрек. Отборът на Белоградчик поведе с 6:3 и тогава разпределителят на юношеската формация от Етрополе Деян Рачев направи чудесно включване с чиято помощ нашият отбор успя да стигне до крайното 15:13.
С отлични изяви през  целия мач се изяви и либерото на тима Тихомир Тодоров.Радващ е фактът, че юношите на клуба започват все по уверено своето представяне и при мъжете.
В другата среща от нашата група "Изгрев" победи Козлодуй с 3:0.Следващата седмица отборът на Етрополе приема водача във временното класиране "Изгрев".Срещата ще се проведе на 26.02.2011 год. от 14.00ч. в спортна зала "Чавдар".
Състав на Етрополе - Мирослав Георгиев-капитан, Стоян Стаменов, Димитър Стоянов,  Валери Хинков, Димитър Димитров, Любомир Любенов, Тихомир Тодоров, Деян Рачев, Станимир Койчев и Александър Кръстев.
   
ЮНОШИТЕ ЗАГУБИХА В ГАБРОВО
В мач от втория кръг при надпреварата от държавното първенство за юноши-старша възраст отборът на Етрополе в състав -Деян Рачев, Мирослав Николов, Тихомир Тодоров, Стоян Стаменов, Слави Петров, Николай Тодоров, Станимир Койчев, Валентин Пенков и Валентин Цветков бе надигран като гост от водача във временното класиране в пета група, отборъта на КВК Габрово с 3:0.
Въпреки контузията която попречи на диагонала на отбора Ваньо Василев да вземе участие в игра както и натрупаната умора на част от състезателите, който предния ден играха при мъжете, момчетата не се предадоха лесно и се бориха до край.
В другата среща от нашата група отборът на Ботев победи Хектор също с 3:0.
На 27.02.2011 г. - неделя от 14.00 ч в спортна зала "Чавдар" етрополските момчета приемат отбора на Ботев-Враца в спор за второто място в групата.
Текст и снимки: Васил Василев