Говори се, че тази година на наградите на телевизия Планета ще присъства Бойко Борисов. Лично Митко Пайнера го поканил, за да връчи наградата Певица на 2010 г. Премиерът е обещал, че ще направи всичко възможно, за да уважи събитието.

Преди години, в качеството си на кмет, Борисов лично даде наградата на Ивана за "Мегазвезда на годината". Дали този път той ще окаже същата чест и на Галена, която се очаква да стане певица на годината?

За първи път телевизия Планета няма да раздава годишните си награди в НДК. От ръководството съобщиха, че са решили да пробват други места. Рожденният ден на телевизията също не беше в НДК, а в зала „Фестивална", а сега наградите ще са в софийската зала „Универсиада".

„Тя събира по-малко хора, но наградите все пак са по-различно събитие, малко по-официално, не е само концерт - и тази зала, в сравнение с „Фестивална", е по-подходяща. Има и други зали, които ще пробваме. Чакаме сега Бойко Борисов да построи новата голяма зала, където ще сме първи на редицата", разкри режисьорът на спектакъла Людмил Иларионов пред kluki.bg.

Той издаде и каква ще е програмата на концерта. Тя ще е разделена на три блока и ще се редуват раздаване на награди и изпълнения. Накрая ще се обявят най-големите награди, като Песен на годината, Певец, Певица.

Кали ще открие събитието с хита си "Като те почна". Всички гости в зала "Универсиада" ще се забавляват с изпълненията на Яница, Траяна, Борис Дали и Милко Калайджиев. В концертната програма няма да липсват и двете горещи триа - БИК и МЕГА с "Палатка" и "Аларма".

Няма как едно огнено парти да мине и без хитовете на Илиян, Константин и Глория, Емилия, Бони, Райна, Анелия, Мария и Цветелина Янева.

Джена, Елена и Андреа също ще разгорещят страстите с обичани хитове.

А на финала Преслава и Галена ще закрият спектакъла с дуетната си песен.