Ирина Шейк, гаджето на футболиста на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо, е на корицата на сп. "Sports Illustrated", пише trud.bg. Горещата рускиня показва най-доброто от себе си в списанието и оставя стотиците си фенове да въздишат по съвършените й форми.

Нейната снимка излиза за кратко и на огромно рекламно табло на "Таймс скуеър" в Ню Йорк заради участието й в шоуто на Дейвид Летерман.

Шейк е родена на 6 януари 1986 г. в Еманжелинск, Челябинска област, а истинското й име е Ирина Иайхисламова. Започва да свири на пиано от 6-годишна възраст. След завършване на гимназия учи икономика, но й се струва скучно.

Така хубавицата се насочва към кариерата на модел. Звездният й миг е през 2004 г., когато печели конкурса "Мис Челябинск". Следват множество участия по световните модни подиуми. С Кристиано Роналдо рускинята се запознава в Париж по време на модно дефиле.

В момента Шейк е в списъка на 20-те най-секси модели в света на MODELS.com и е определяна като най-красивата половинка на спортна звезда. Връзката й с футболиста е възпрепятствана от служебните ангажименти на двамата, но тe не смятат да се разделят скоро.