Британският таблоид Дейли Стар запозна островитяните с опитите на Кристиано Роналдо да забие българския фотомодел Силвия. Още в края на септември нашенката разкри у нас как съотборникът на Димитър Бербатов, който кара наред цялото женско съсловие на света, си правел устата да легне с нея. Новината обаче изглежда е стигнала до Великобритания едва сега.

В материал днес под заглавие "Хеттрикът на Роналдо" изданието разкрива как португалецът прави опити да забърше едновременно три мацки. В момента той ходи с женената украинка Альона Хейнс, а се знае, че е доста близък и с италианката Летиция Филипи.

На българката Силвия той пък пращал sms-и с неприлично съдържание. Двамата се били запознали в Сардиния на 25 юли, като Роналдо е бил там на почивка с предишното си гадже Нереида Гаярдо. "В края на юли бях на гости при приятелско семейство в Сардиния и една вечер се оказахме на съседни маси с него и компанията му в един ресторант.

И накрая сервитьорът ми донесе бутилка шампанско плюс листче с телефона му...Оттогава си разменяме sms-и", сподели 26-годишната Силвия преди време пред списание FHM, за което направи фотосесия.