Светлана Василева паркирала колата на паркинга под жилището си в комплекс "Макси" в събота вечерта.  На другия ден ползвала такси и не видяла дали колата е там. "В понеделник вечерта колата ми потрябва и тогава установих, че... вече нямам кола", разказа Светлана в сайта си hotarena.bg.

Плеймейтката е бясна как е възможно да изчезне кола и то не дребосък от рода на Смарт, а лимузина с габаритите на БМВ петица.

Комплексът е денонощно охраняем и преди да напусне територията на "Макси", крадецът  е преминал пред два поста с охранители.

След като Василева вдигнала грандиозен скандал на шефа на фирмата, която трябва да следи за безопасността и охраната на комплекса, той се оправдал с обяснението, че служителите му са пропуснали колата да излезе, тъй като на шофьорското място бил мъж, който често гостувал на Светлана.

"При това положение вече имам предположения кой може да е въпросният човек. Не изключвам кражбата да е поръчана и от хора, засегнати от публикации в сайта ми. Да знаят обаче, че с това няма да ме уплашат и журналистите в моя екип ще продължат да бъдат скандално откровени в пикантните истории за тях", зарече се Василева.