Слуховете за любовната им авантюра гръмнаха още миналата пролет, но уплашени от това, което ги чака двамата преустановили отношенията си. Влечението помежду им обаче се оказало по силно.

Сега те отново са заедно, разкрива в. Уикенд. Камен и Боряна от „Стъклен дом" са гаджета и в реалния живот. Двамата все още се крият от близки и приятели, и гледат да не се набиват на очи, когато са заедно.

Причината, поради която акьорите пазят взаимоотношенията си в тайна е по настояване на Елена, която все още не е разведена с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Тя чака голяма издръжка от него и не желае да го дразни с поведението си.

Мълвата носи, че причина за развода на красивата актриса е именно Калин, в когото тя се влюбила безпаметно. Говори се, че и Врачански е сложил край на дългогодишната си връзка заради къдрокосата си колежка.

В началото Петрова била много настоятелна и това стреснало блондина. След това обаче двамата се сближили и започнали да консумират връзката си.

Към края на миналата година актрисата беше щракната в центъра на София да се целува с млад мъж. По-късно се разбра, че той работи като оператор в бТВ, но общата им радост беше мимолетна.

Сега Елена е в обятията на Калин, сигурни за източниците на вестника.

Двамата не коментират отношенията си. Не е ясно дали нещата между тях са сериозни или става въпрос за временно увлечение.