Мариан Вълев известен като Куката е бил първия мъж в живота на Елена Петрова, когато тя е едва на 15 години. Началото на всичко започва със снимките на филма „Граница". Малко преди старта на снимките екипът на филма е поставен пред сериозен проблем - няма подходяща екранна партньорка за героя на Мариан Вълев.
Режисьорите търсят под дърво и камък подходящото момиче. „Един ден видях едно невероятно момиче на улицата. Беше на 15 и миеше стъклата на минаващите коли. Отидох при нея и се запознахме. Казваше се Елена. Казах си - „Това не може да е истина! Тя е родена за кино!" Когато видиш дадено лице, знаеш, не може да се обърка. Станахме големи приятели. Заведох я при режисьорите. Елена беше и е впечатляваща. Тя е супер жена. Хубавото е, че е и много умна. Рядка комбинация", разказва Вълев.
Куката от „Под прикритие" се влюбва в 15-годишната тогава Елена. Чувството се засилва, когато разбира, че тя започнала да посещава школа за актьорско майсторство и мечтае да стане актриса, пише в. "Уикенд".
По тази причина той я запознава с режисьорите на филма „Граница" и настоява тя да бъде екранната му партньорка. Двамата снимат и една гореща секс сцена. Правят любов, докато вали дъжд като из ведро, а 15-годишната Елена хвърля всичките си дрехи и остава гола в обятията на Вълев. Връзката им обаче продължава едва няколко месеца и приключва с финализирането на снимките на лентата „Граница", пише още изданието.