Актрисата Елена Петрова в последно време е затрупана с работа около последния проект с нейно участие, който скоро се очаква в българсктие киносалони. Снимките на филма са приключили съвсем скоро.


„Мисля, че зрителите могат да очакват една много разтърсваща история. Предварително ще благодаря на всеки зрител, който ще си купи билет за този филм“, разказа тя в телевизионно предаване.


Историята е по действителен случай и е преразказана от Ванга през 1985г. Главната мъжка роля във филма ще се играе от Калин Врачански, а според Елена Петрова тази му роля много ще заинтригува зрителите, защото ще го видят в съвсем различна светлина.


Сред актьорите са й Пламен Манасиев, Лидия Инджова, както и американецът Дейвид Чокачи. Той е най-известен на българската публика с участието си в сериала „Спасители на плажа“. Вписал се в екипа много бързо и бил впечатлен от професионалната им работа.


„Има свръхестествени неща във филма. Има много мистика. Моята героиня е героиня на крайности“, леко загатна актрисата.


„Аз харесвам начина на мислене на софистите и приемам свръхестествените неща за нещо нормално. Смятам, че те присъстват. Смятам, че има други измерения, смятам, че не сме сами на тази земя. За това вече има хиляди доказателства. Ужасно много ме интересува тази материя. Супер почитател съм на „Досиетата Х“, спдоели още Елена.