Дъщерята на Данчо Караджов от група „Сигнал" може да се гордее с перфектите си форми! Облечена в трико и мрежест чорпогащник Лорчето показа изваяно тяло като на гимнастичка на сцената на клуб Джим Бийм, където имаше участие с група Ъпсурд. В този секси вид тя моментално предизвика възхищението на мъжката част от публиката. Не веднъж чаровната певицата е споделяла, че всекидневно спортува, защото физическите упражнения се отблагодаряват на тялото.

Въпреки фаталния си външен вид, Лора Караджова признава, че не цели да провокира  публиката, а че при нея скандалните неща стават от само себе си без да ги планира. „Старая се да бъда естествена и пряма на сцената. Лъчезарна съм, не се надувам и не се правя на специална. Затова се харесвам на феновете." Половинката на Део казва, че най-дръзкото нещо, което е правела в живота са голите фотосесии, които според нея са по-скоро естетски, отколкото провокативни. „Случвало ми се е на сцената да оставам по сутиен, но и това не е кой знае колко скандално, нали?!"

Певицата заявява още, че общественото мнение я интересува що се отнася до кариерата й и затова се старае да бъде професионалист, но не допуска то да влияе върху живота й.  „Вълнува ме какво мислят близките ми хора за мен - баща ми, майка ми, Део, приятелите. Не плащам данък обществено мнение!" Пред екипа на клуб Джим Бийм Лора споделя още, че се дразни повече на високомерието, несъобразителността, нахалството и агресията на хората, отколкото на слуховете по неин адрес, на тях просто не обръща внимание.