Звездната двойка Валери и Николета предпочитат да правят секс на светло, шушукат си техни комшии, пише kliuki.bg. Нощем по някое време лампите се светвали и най-недвусмислени сенки се прокрадвали по прозорците.

Мълвата за това, че моделката и футболистът обичат да виждат какво се случва в леглото, е напълно в рамките на обяснимото. От една страна Николета Лозанова е професионалистка в изглеждането добре, инвестирала е в козметични процедури и операции толкова големи суми, че биха стигнали да изхрани няколко сомалийски деца. Красивата по съвременните представи гледка не е за изпускане за Валери, който решавал проблема с пускане на лампа.

Според някои специалисти повечето жени предпочитат да правят секс на тъмно, защото е в природата им да са неуверени и смутени, когато са голи дори пред половинката си. Това в повечето случаи предизвиква понижение на възбудата у жената. Николета обаче няма този проблем. Мъжете от своя страна на тъмно лесно се разсейвали, което пък понижава степента на възбуда у тях. С включена лампа обаче Валери може да се наслади на сочната гръд на плеймейтката.