Вчера Клубът на инвалидите проведе своето отчетно-изборно събрание. От 380 членове на събранието присъстваха 117, което наложи присъстващите да започнат работа и при този състав. По устав при такава ситуация се чака още един час след обявеното начало на събранието. Ако и тогава няма кворум може да започне работа при това положение. Или събранието да гласува дали да започне навреме с този състав.
С едноминутно мълчание беше почетена паметта на починалата досегашна председателка на Клуба Мария Христова и на починалите членове след последното събрание.
След отчетния доклад за 5-годишната досегашна дейност и отчета на Контролно-ревизионна комисия станаха и разискванията по двата документа. Приета беше План-програма за работата на Клуба през следващия период.
Събранието избра Янка Филипова за председател на Клуба на инвалидите, а Цанка Начева Цветкова за председател на Контролно-ревизионната комисия.
В работата му взеха участие кметът на Общината инж.Богомил Георгиев, заместник-кметът Росица Христова и Росица Иванова – главен инспектор ПКВ в Общината.