Три бутилки алкохол и около 200 лева оборотни пари били откраднати от магазин на ул. “Зелинград” в Ботевград. За кражбата сигнализирал собственика вчера сутринта. Извършен е оглед  от екип на местното районно управление и се води досъдебно производство.
Взломна кражба от къща в с. Врачеш била извършена за времето от 12.03. до 27.03. Собственикът установил липсата на тонколони, вентилаторна ел.печка и МП-тройка. По случая било образувано досъдебно производство. Извършен е оглед от екип на районното управление в Ботевград.
Кабел от ел.инсталация на къща във вилна зона “Чеканица” бил откраднат чрез демонтиране на стъкло на прозорец. По случая работи РУП-Ботевград. Води се досъдебно производство.
Къща в с. Рашково била разбита и оттам липсвало оборудване за баня, кухненска посуда и др. вещи. Извършен е оглед от екип на РУП-Ботевград. Води се досъдебно производство.
Кражба на рекордоман и 80 м ел.кабел била извършена от вилен имот в с. Радотина, местността “Шумака”. По случая работи РУП-Ботевград. Извършен е оглед и се води досъдебно производство.