Вчера радио "Романтика " връчи за четвърти път своите романтични музикални награди. Седмица след отличията на сп. "Нов фолк"  музикалните компании се събраха накуп, като основните гости бяха от "Диапазон рекърдс". "Пайнер" почти удари бойкот като бе представена само от Коцето, Андреа, Цветелина Янева (която взе очаквана награда за дебют) и Татяна (която стана най-романтична певица за 2010).

Повечето от изпълнителите и на двете компании не уважиха събитието по различни причини и дори скандалната Емануела не се появи макар да бе призьорка в категорията...

Певица на годината според читателите заслужено стана Галена, която не присъстваше, а за изненада на всички певецът бе - Коцето, на когото водещият обеща цял кашон лубриканти (един от спонсорите на събитието), за да си има през цялата година хубав секс.

Певецът беше с половинката си Надя, която поздрави с песен и не спря да се закача цяла вечер с колежките си като им ръкопляскаше бурно. Дори Десислава с усмивка сподели, че заради шумните му ръце би му дала половината награда.

Хубавата блондинка спечели отличието "вечна балада", а албум на годината отиде в Андреа, която за пръв път бе доста облечена - без цепки и деколтета. Награди трябваше да отнесат Алисия, Емануела, Джена - но всяка от тях си имаше оправдание да не присъства. Глория се появи в няколко от категориите за сметка на Ивана, която пък не присъстваше в нито една.

"Хитът" на вечерта бе Маги Желязкова, която връчи приза "певица на годината". Всеизвестен факт е, че тя прави големи напъни като водеща, но нещата определено не й се отдават добре.

В опит да бъде оригинална на слизанеот сцената Маги благодари на Джордан за някаква покана за негово участие, впоследствие се оказа, че поканата е била от Ерик. Гафът си замаза с усмивка и корекцията предизвика бурен смях.