Участието на Камелия в известна столична дискотека се превърна в истински съвместен концерт с турската музикална звезда Сердар Ортач. Русокосата фолкаджийка успяла да вдигне градуса на настроението и предразположила турчина да се включи в изпълненията.

Турската мега звезда Сердар Ортач посетил клуба с весела компания и не устоял на молбите на многобройните клиенти да изпълни няколко от хитовете си. Настанен във VIP зоната на заведението и в прекрасно настроение, гостът с удоволствие изгледал рецитала на фолк дивата Камелия. Тя не пропуснала да поздрави именития си колега и да изпълни няколко песни от сепарето му, съобщава signal.bg.

Запленен от красотата на певицата, Ортач грабна микрофона и заедно с оркестъра изпълни на живо хитовете си "Seytan" и "Dansoz". Сердар Ортач останал много доволен от купона, отправил комплименти за обслужването и обещал пак да повтори посещениеот си при следващо идване в България.

Сердар наскоро записа дует с друга родна певица - Емануела. В песента той пее на български и втрещи музикалните фенове с произношението си. Дали това гостуване ще доведе до конфликт между Емануела и Камелия, подобен на скандалите около Кости и родните изпълнителки, ще видим скоро.