Певецът Миро, който е известен в светските среди със своята бисексуални предпочитания, призна за първи път в ефир, че си има приятелка и то от дълги години. Тя се казва Ели и има успешен бизнес в Лондон.


Истина или не, екс половинката на дует "Каризма" заяви пред Кристина патрашкова в "Папараци", че двамата с момичето са заедно от 10 години. Все още обаче не е открил голямата любов.


"Или моите очаквания за голяма любов се разминават с реалността или не знам... какво значи голяма любов? Аз съм много практичен в емоционалната част. Ако намериш партньор, с когото да гледаш в една посока, да имате общи цели и в същия момент да я има онази тръпка в душичката - това ще е. На мен още не ми се е случило. Има хора, които много трудно си намират партньор, аз съм от тях. А може би не искам, вече съм стар за това... Но ако питаш дали съм сам - от 10 години съм с една много симпатична дама. Тя живее в чужбина. Виждаме се 3-4 пъти през годината, ние сме си почивката", признава Миро.


Той сподели, че вече е готов да има дете.


"Говорим си непрекъснато с моето момиче за това да стана автор на нейните деца. Тя твърди, че ще са много хубави. И винаги и казвам, че това не може да се случи за мен, освен ако не влезем в брак и не се разберем къде ще живеем. Защото тя е в Лондон - а аз съм тук. Единственият шанс е да продаде бизнеса си (тя има успешен бизнес ) и да отидем да живеем на топличко, в близките страни. Ако замина при нея - как ще съм й полезен? Това е един стресов път, който трябва да изминем заедно с нея, и ще съм и в тежест, а мъжът трябва да е опора на жената".


Миро разкри още, че винаги е бил много благословен с любов и винаги си намира партньор, с когото да си споделя. Но около него има много заблуди и едната е, че е романтичен, а той не е. Другата е - че е социален. "Добре ми е сам, аз съм пълен дивак", казва още певецът.