Актьорът Бен Афлек кацна снощи около 20:00 часа на летище София. Заради него и холивудската актриса и продуцент Сиси Перкинсън ВИП-а на летището беше затворен. Двамата бяха посрещнати от личната охрана на VIP Security, които имаха грижата за сигурността на Мадона, Хилари Суонк, Скарлет Йохансон и много други знаменитости, които посетиха България.

Суперзвездата Бен Афлек се качи в тъмна лимузина и отпраши в неизвестна посока, като беше заснет само от фотограф на Хайлайф.

Холивудският актьор е у нас на оглед в „Ню Бояна", където се очаква да заснеме най-новия си филм „Арго". Бен Афлек ще бъде режисьор на лентата, като това е третата продукция, в която той ще застане зад камерата. Преди това той режисира Gone Baby Gone и „Градът", които бяха много добре приети от публиката и критиката.

Ако Бен Афлек реши да снима политическата лента, описваща заложническата криза в Иран през 1979 г., у нас се очаква да пристигне и друга холивудска звезда - Джордж Клуни, който ще бъде продуцент, пишат от bliasak.bg.

Сиси Перкинсън пък ще остане в страната ни една седмица, докато завършат снимките на филма "Призрак", където си партнира с Деян Донков.