Популярната порно актриса Мария Белучи иска да заснеме еротичен клип с участието на Стойко Сакалиев. Скандалната унгарка беше през 2007 година в България за промоцията на еротично шоу.

Тогава тя се запознала с бившия футболист на ЦСКА и неговите съотборници Ивайло Петров и Валентин Илиев. Тримата се превъплътиха в ролята на журналисти и взеха секси интервю от Белучи, а унгарката си харесала именно Сакалиев.

Двамата си разменили телефоните, а преди около месец Мария потърсила българския футболист, който сега носи екипа на Академик София, за да го покани в снимки на еротичен клип. Дали Стойко ще се навие, можем само да гадаем, пише Агенция Блиц.

Според Агенция Блиц става въпрос за видео, в което Белучи ще рита футболна топка полугола. На нея и трябвало партньор и поради тази причина тя се спряла на Сакалиев. Кадрите щели да бъдат използвани за шапка на еротичен тв канал.

Така Стойко получава уникалната възможност хиляди порно маниаци да му се радват всяка вечер, когато вече са добре "загрели" и са готови да преминат към действия... било то с партньор или без.