Бразилецът се подготвя на облекчен режим в Анталия

Турският гранд Галатасарай проявява интерес към бразилския нападател на ЦСКА Неи, съобщиха достоверни източници пред „Топспорт”.

Представител на истанбулския клуб е посетил базата на „червените” в Анталия и е разпитвал за цената на голаджията. Той е показал папка, в която е фигурирала статистика на мачовете на Неи през есента. Скаути на Галатасарай ще следят изявите на Неи през пролетния полусезон. Очаква се те да посетят някои от възловите мачове на ЦСКА през месеците март и април, както и вечното дерби с Левски през май.

„Първо, няма нищо официално за Неи. Само допитване. Така, че е невъзможно да говорим за оферт. Освен това ние няма да се разделим така лесно с един от най-добрите ни футболисти. Той ще ни е важен не само през пролетта, но и за следващия сезон, когато се надяваме, че ще атакуваме групите на Шампионската лига”, заявиха от ръководството на 30-кратните шампиони.

На вчерашната тренировка единствено Неи се подготвяше на облекчен режим. Таранът изпитва болки в ахилеса на левия крак, но контузията му не е сериозна. Очаква се до ден-два травмата да отшуми напълно и бразилецът да се включи на пълни обороти в подготовката на ЦСКА.