„Мис Силикон 2011" Лили Иванова може да бъде лишена от родителски права, след като бившият й приятел - бизнесменът Мартин Иванов, категорично заяви, че ще предприеме мерки за отнемането на майчинските й права. Лили даде няколко интервюта за печатни издания, като споменаваше нееднократно бащата на дъщеря си. В писмо, изпратено до редакцията ни, бащата на детето казва и своята гледна точка относно тяхната семейна сага.

„Тя не гледа детето. По-скоро го възприема като аксесоар. Кичи се със съществуването му. За нея важното е да бъде известна. И животът по заведенията. Всички да я зяпат. Всъщност е невероятно комплексирана, защото много добре осъзнава пълната си посредственост. Да, ще ангажирам Закрила на детето и ще придобия родителските права на Ники чрез съда. Дъщеря ми трябва да израсне в нормална семейна среда. С истински грижи, правила и уют", обяснява той.

Бизнесменът не крие, че е провокиран от публикации и интервюта на „Мис Силикон 2011", в които тя се представяла като невинна самотна майка.

„Нямаме мръсни тайни. Хората, които ни познават, знаят случая, в който аз лично по-скоро съм възприеман като жертва. Напълно съзнавам ролята си на глупака в тая история, но няма как да я отрека. Не съм проспериращ бизнесмен. Бях. Не се притеснявам от нищо. Каквото съм постигнал, съм го направил сам. Жена ми, естествено, трудно преживява разправиите. Изключително й е унизително това, което чете и вижда, но имам пълната й подкрепа и доверие. Аз не лъжа за нищо и не се тревожа за това как ще бъда представен или изтълкуван", казва още Мартин Иванов.

Връзката им започва съвсем тривиално в интернет. Тогава Лили е живеела с родителите си в гарсониера в „Люлин".

„За миналото на Лили знам само това, което тя ми е казвала. Не знам дали е истина. Но след като знам, че тя по принцип лъже за всичко, едва ли е вярно това, което знам. Забременява на 14 години, като собственият й баща не знае от кого и как. Има най-малко две версии. Губи бебето в пети месец, след като забременителят я удря. Как, защо, кой е той - не знам".Опитвал съм се да проверя фактите и лицата, за които ми е говорила. За фактите не знам. По отношение на хората - всичко е лъжа", разкрива бизнесменът.

Той не крие, че титлата "Мис Силикон" е струвала 5000 лева. След раздялата с Мартин, Лили започнала да търси нови връзки в интернет. Според бащата на детето й тя има регистрирани профили в „Елмаз", „Лимпа", „Флиртче", „Сисили", където търси нови любови.