"Фабрика за мечтатели" е заглавната песен и името на новия проект на Цветелина. Този път обаче не става въпрос за поредния музикален албум на певицата.

"Фабрика за мечтатели" е първата книга със стихове на попфолк дивата. С нея Цветелина изненада не само своите почитатели, но и самата себе си. Книгата не е любовна лирика, а позитивни стихотворения, които повдигат духа и дават надежда.

Певицата и поетеса споделя, че чрез стиховете се е справяла в много трудни периоди от живота си. Самата тя признава, че дори най-близките в семейството й не са знаели за таланта и да пише. Години наред е писала, без да прочете нито един стих дори на когото и да било.

"Не искам да разпилявам енергията си напразно в излишни срещи и появявания където и да било. Нито пък да се мъча да се задържа някъде, където си мисля, че трябва да бъда. Вярвам, че живота сам те поставя, където ти е мястото. Обичам да бъда със семейството си, да правя обикновени неща, да дам всяка свободна минута на сина си. Това е част от чудото на живота", казва Цветелина.

В стихосбирката са публикувани 250 стихотворения, защото ако е трябвало да се издадат всички е щяла да стане доста обемна. "Фабрика за мечтатели" със сигурност ще развълнува всеки, който търси отговорите на своите житейски въпроси и ще ги намери, казани по най-обикновен начин. Книгата ще бъде в книжарниците в края на месец април.