Сашо Роман разкритикува най-пробивните настоящи попфолк певици и сподели защо той е певец, а те са доста далеч от това определение. Чалга легендата заявява в интервю, че настоящите диви не са на нивото му и затова няма да направи дует с нито една от тях.

Той е категоричен: "Няма да се обърна на 180 градуса и да пея простотии, само защото на някого му е хрумнало, че са модерни. Който иска, да се дупи. Моя задник не си го давам".

Най-много пострадаха от пиперливите му оценки две от силиконовите му колежки. Това са Мария и Андреа, които той не пропусна да жегне, като каза, че за тях просто няма думи. Според него Мария нямала нищо общо с пеенето, а гаджето на Кубрат Пулев бъркала сцената със снимачна площадка на порно филм, пише kliuki.bg.

Малко по-добро е мнението му за не по-малко известните Ивана и Преслава например. За тях той снизходително казва, че ги уважава, но главно и само като приятелки. Момичетата си пеели добре, но дотам. И на тях той дава менторския съвет: "Всяка жаба да си знае гьола".