Примата на българската поп музика Лили Иванова изпълни с големия си глас залата на "Шератон" снощи. Повод за концерта й беше личният й гримьор Кирил Чалъков, който от години се грижи за перфектния макияж на звездата. Той представи вчера луксозен албум с най-добрите фотографии на Лили Иванова, чийто грим създаден за фотосесиите е негово дело. Каталогът е озаглавен "Лили Иванова: 10 години заедно".

Още с представянето на първите песни за вечерта Лиленце Пиленце се обърна с молба към публиката и по специално фотографите. "Моля, да не ме снимате, защото пея на живо и от цялата си душа, а се разконцентрирам, когато има светкавици!", очтиво заяви примата.

В разгара на лайва си тя подкани всички желаещи да поднесат букетите си да го направят, за да могат максимално да се насладят на песните й.

"Това е нещо необичайно и много мило - певица да поднесе цветя на певица", с тези думи примата приветства младата си колежка Мария Илиева, която дойде специално за концерта и й поднесе букет от розови гербери. Същият жест направи и джаз певицата Камелия Тодорова. "С Кеми винаги сме се уважавали, благодаря й за вниманието и на нея!", отвърна Лили, като двете се разцелуваха приятелски.

Сред гостите в "Шератон" се забелязаха още Катето Евро, Фахрадин Фахрадинов, "Мисис Вселена 2007" Елеонора Манчева, "Мис България 2010" Антония Първанова, композитора и певец Дани Милев. Съпругата на Валентин Златев - Люба пък се открои с видимо напреднала бременност.