Скандалната актриса и режисьор Мишел Бонев пристигна в София на премиерата на филма си "Сбогом, мамо", под ръка със застаряващ италианец. По късно пред Росен Петров в "Нека говорят" тя призна, че е в интимни отношения с 30 години по-възрастен от нея мъж. Бонев обясни, че той е богат индустриалец, но от думите й стана ясно, че в негово лице не е намерила голямата си любов.

"Паоло е на 70 години, но изглежда доста по-млад, защото много спортува. Индустриалец е и е добре финансово, защото е работил цял живот. Сега живея в Рим. Паоло пътува много. Аз също не спирам да работя. Заета съм по 18 часа на ден", каза Бонев в предаването "Нека говорят".

Тя потвърди, че е поела лично разходите по посещението на българската делегация във Венеция за премиерата на "Сбогом, мамо".

"В такъв труден момент на световна криза реших да поема разходите, след като така и така съм отправила покана към Вежди Рашидов и артистите. Другите високопоставени гости пък се отзоваха по желание на италианския културен министър Сандро Бонди. Реших да платя, без дори да го предложа. Сега съжалявам, че стана неразбирателство".

Тя разказва накратко и вълнуващите си житейски приключения: "Имах тежко детство. Добре се чувствах само на село. На 17 години направих опит за самоубийство, но успях да преодолея всичко и да продължа напред. Заснех "Сбогом, мамо", за да покажа на младите, че подобни страдания могат да бъдат преодолени. На 19-годишна възраст заминах за Италия с група момичета - да танцуваме. Два месеца работих в клуб. Мизерия, бедност...

После се омъжих за едно момче на 31 години. Той обаче беше много ревнив и само след 2 години се разделихме. Тогава надебелях с 12 килограма, пиех много и пушех по 3 кутии цигари на ден. Пак един вид опит за самоубийство. Не знам откъде намерих сила, но продължих напред и отидох в Милано. Нямах късмет със семейство, но за сметка на това срещнах добри приятели. Благодарение на тях на 24 години станах вицепрезидент на голяма модна агенция. Въпреки всичко вярвам във вечната любов", казва Бонев.

Тя категорично отрече слуховете, че агенцията й се занимава с проституция. Според актрисата модната индустрия в Милано е достатъчно добре платена и не е необходимо да се печелят пари с платена любов.

Мишел Бонев оправда и италианския премиер Силвио Берлускони, обяснявайки, че го познава от 1995 година и той никога не би влязъл в афера с манекенки. "Мъжете не ги харесват, прекалено са им слаби", каза тя.