Една от най-атрактивните изпълнителки на българската поп сцена Анн-Джи е измислила свой собствен забавен начин за загряване преди всяко шоу.

Съвсем наскоро Анн-Джи имаше участие в една от най-големите дискотеки в Русе. Много близос до дискотеката се намира луксозен фитнес център, в който певицата и "Мис Фитнес България" не пропусна да потренира малко.

Хубавицата показа завидни умения по гимнастика и с лекота правеше шпагати върху голямата цветна топка. За да разтегне и загрее всяка част от тялото си тя доста се поразкърши и събра погледите на професионалните танцьорки, които оцениха качествата й по достойнство.

Най-много внимание обаче щурата певица обърна на една огромна розова топка. Минути преди да излезне на сцената изваяната красавица показваше на балета си какви фитнес упражнения могат да се правят с тази топка.

Анн-Джи впечатли с перфектното си тяло и демонстрира, че съчетава ежедневните фитнес натоварвания с репетициите си на сцената След хубавата разгрявка шоуто с балета тя разгорещи и страстите на публиката, която извика Анн-Джи три пъти на бис, научи Профаил.