Опосумът Андрей Арнаудов има ново завоевание, което обаче ревностно пази от светския небосклон. Говори се, че очилаткото е забил млада девойка от Македония.

Връзката станала чрез „Мис Македония" Саня Николич, която беше ко водеща с Иван и Андрей на "Мюзик айдъл 3". Хубавото македонче била приятелка на Саня, пише kliuki.bg.
По повод новата свалка Андрей често отскачал до съседната нам страна. В Македония Андрей съвсем отпускал края. По цели нощи вилнеел из клубовете и пиел на поразия. Тези подробности издал човек от екипа на предаването му. Точно в такава обстановка го запознали с новата му приятелка. Момичето очевидно е обърнало внимание не на пиянските запои, а на това, че е човек, доста популярен не само в собствената си страна, но и в Македония.

Щом се харесали, двамата прекарали цял уикенд в хотел в Скопие, без изобщо да излизат навън. Хората около Андрей намират, че „хубавецът" е хлътнал сериозно по 25-годишната хубавица.

Подобно на Даниела и тя започнала да му гостува в София. По изключение вечер, когато бил с нея, той предпочитал да се прибира вкъщи. Избягвал да я представя на публични места, не я е запознал и със семейството си. Обяснил й, че е разведен, при това с чужденка, не е минала и година откакто се е разделил с Даниела и затова трябвало да изчакат. Страхувал се и от уроки: „С Даниела бяхме във всяко предаване, във всяко списание и само повтаряхме колко сме щастливи. Може би ни урочасаха и затова бракът ни изкара толкова малко", коментирал телевизионера.