По време на дебат в "Станция Нова", свързан с отношенията между брачните партньори, "опосумът" възнегодува от намесването на сръбкинята в разговора.

Причина за реакцията на дребосъка стана репликата на водещата: "Имаме пряко включване от Белград". Въпреки че по всичко пролича липсата на какъвто и да е негативизъм в шегата, Андрей я прекъсна и със сбръчкано чело и надменна погнуса отсече: "Мисля, че тази история е толкова досадна, че аз и зрителите можем да повърнем дружно".

Двамата водещи, както и гостите, сред които политологът Татяна Буруджиева и журналистът Иво Инджев, реагираха доста по-адекватно от събеседника си и успяха да изместят дискусията в друга посока. Андрей обаче не се сдържа и до края на предаването намери нов повод да покаже рогата си.

"Не мога да разбера защо българинът не се вълнува от истински сериозните проблеми, които го преследват, а се занимава с това дали двама ще се подпишат след един чисто комунистически ритуал, в който аз не вярвам - и преди, и след брака си", изцепи се Андрей, отричайки сватбените си преживявания, прокламирани преди време от самия него като изключително щастливо събитие от живота му.