Вчера вечер Даниела и Денислав решиха, да не се карат, кой ще получи Иванина, а да си я поделят. Докато тримата бяха в горещото джакузи на двора софиянката, предложи на Денис, „Хайде ти започваш да целуваш Ив отгоре, аз отдолу и се срещаме по средата."

Последваха страстни целувки, а тялото на блондинката се намираше между полуголите Денис и Даниела. Манол и шуменския манекен станаха по-смели от всякога. Първо Денислав, свали с едно движение долнището на Иванина, след което и двамата продължиха да я целуват.

На двора се появиха някои от другите съквартиранти, което притесни леко Иванина. След около час интимна игра на тримата в джакузито, тя излезе. Денис я последва, а веднага след тях и Даниела се появи в спалнята.

Иванина първоначално изказа притеснение, че цяла България, я е видяла гола, но само 5 минути след това дръпна кърпата, с която бе увита и застана пред едно от огледалата в стаята, както майка я е родила.

По-късно флирта между тримата продължи, като в него се включи и Марти. Хомосексуалиста от Харманли не крие симпатиите си към Денислав и си позволява все по-освободено държание с него. Марти дори обсъждаше размера на мъжествеността на Денис, заедно с Иванина.