Фолк певицата не смята, че трябва да променя песните които прави, въпреки лековатия им характер тя е сигурна, че хората продължават да ги харесват и това я провокира да ги прави: "Истината е, че търсенето определя предлагането", казва звездата на "Пайнер". Тя добавя, че когато хората спрат да харесват песните й, ще ги промени.

Андреа мисли, че темата за секса не се е изчерпала и винаги ще е актуална за българския попфолк "Когато песента ми е весела и игрива, за какво да пея? За страдание ли? Или за птичките и тревичките отвън... Когато хората са в заведение, пият, забавляват се, мислят за любов. И ние няма да им пеем за тъжната любов, а за вeселата, за отпуснатите емоции", разсъждава блондинката пред списание "Нов фолк".

Според Андреа, ако се правят по-задълбочени и сложни текстове, хората само ще се натоварват. "Хората, които слушаме попфолк, точно затова я харесваме тази музика - защото ни отпуска, освобождава ни, отдалечава ни от тежките теми в обществен план" споделя още любимата на боксьора Кубрат Пулев.